n w    w w w w

baner
   Home Gastenboek
Gastenboek
Na 2,5 jaar de ideale camper gevonden PDF Afdrukken E-mail

Beste Sjoerd,

2.5 jaar geleden kwamen we bij jou binnen waaien, toen we bekomen waren van de verbazing over jou werkplaats en showroom hebben we kennis met elkaar gemaakt.

Vanaf dat moment wisten we als er een camper kwam dat jij daar een rol in ging spelen.

Een sterk punt van je is dat je altijd goed naar ons hebt geluisterd, eerlijk je mening hebt gegeven en ons behoed hebt voor beginners fouten, dat hebben we zeer gewaardeerd! Iedere camper die bij jou de deur uitgaat kijk jezelf na of repareer je dat geeft ons een vertrouwd gevoel, wij zijn tenslotte leken op dit gebied.

Toen jij ons mailde met de mededeling van` ik heb jullie camper gevonden` toen wisten we  dat dit ‘m ging worden en je hebt ons zeker niet teleur gesteld. Wat hebben we een mooie camper bij je gekocht we zijn er echt heel blij mee. Vrijheid campers is een adres om door te geven.

Sjoerd bedankt voor je geduld, en je hebt er een ambassadeur bij.

Succes met de nieuwe ontwikkelingen, het is je gegund!

Groetjes, Govert en Frederica.

 
Verslaafd aan Vrijheid PDF Afdrukken E-mail

Hoi Sjoerd,


Wij camperen al vele jaren en willen dit nog vele jaren blijven doen als het kan. Toen we op zoek waren, na 8 jaar een Hymer te hebben gereden, naar een nieuwe of jongere camper, kwamen we bij jou naar een Pilote kijken.
Jouw enthousiasme in combinatie met onze camperverslaving heeft geresulteerd in de aankoop van de Pilote P700C. Een geweldige, complete camper met queensbed en garage voor de eveneens bij jou gekochte elektrische vouwfietsen. Maar er kan nog veel meer mee in de garage.

Jouw kennis van zaken, uitleg over alles, het meedenken welke voorzieningen van nut zijn voor ons, heeft ons erg veel plezier gedaan. Daardoor hebben we nu een camper waar alles op en aan zit wat voor ons van belang is. We staan vaak op camperplaatsen en bij de Franse boeren van de France Passion dus het grote daglichtpaneel is bijna onmisbaar. SUPER het zit er allemaal op, dus wij kunnen weer lekker op pad en verder gaan met onze verslaving aan vrijheid. Nogmaals bedankt!

Groetjes van twee Brabantse camperaars Wim en Astrid

Beste Wim en Astrid, bedankt voor de fijne woorden! Ik heb met veel plezier meegedacht en uiteindelijk alles uitgevoerd wat jullie wilden. En het is een camper om trots op te zijn. Ik hoop van harte dat jullie nog vele jaren mogen genieten van jullie verslaving :).

 
Eerst een camper experience, vervolgens huren en uiteindelijk kopen van een droomcamper bij Vrijheid Campers PDF Afdrukken E-mail

Beste Sjoerd,

We kwamen anderhalf jaar geleden als volledig onervaren camperaars bij jou aankloppen voor een camper experience rond het IJsselmeer (zie ervaring hieronder) waarbij we niet alleen besmet raakten met de 'camper-virus' maar ook onder de indruk waren van de warme, enthousiaste en deskundige begeleiding van jou en je team.

Vervolgens hebben we 3 weken lang Frankrijk doorkruist met een prachtige Pilote Reference automaat voorzien van alle luxe inclusief de mogelijkheid om onze elektrische piano in de camper te kunnen bespelen.

Na deze huurervaring wisten we het zeker: het camperen is voor ons een ideale invulling van onze vrije tijd.

Onder jouw deskundige begeleiding hebben we het traject doorlopen van de aanschaf van onze camper. Je kwam met creatieve oplossingen voor onze wensen (we hadden nogal wat noten op onze zang...). Regelmatig kregen we informatie van je doorgemaild met foto's vanuit de fabriek in Frankrijk en van diverse accessoires.

Een 'kleine' horde onzerzijds moest nog genomen worden....het C1 rijbewijs.

Vele malen hebben we gedurende het aankoop traject contact met je gehad en regelmatig kwamen we op bezoek bij je bedrijf op Urk. Altijd was het contact warm en hartelijk.

Je hebt ons een gevoel van vertrouwen gegeven met je geduld en eerlijkheid. Ook de financiële afwikkeling verliep uitstekend.

Inmiddels genieten we volop van ons vakantiehuis op wielen.

Sjoerd, we zijn je dankbaar voor je geweldige service en willen je bedrijf graag aanbevelen voor iedereen die de wereld van het camperen wil ervaren!

 

Tot ziens op Urk!

Rens en Paul

 

Beste Rens en Paul, het hele traject is door ons als zeer prettig ervaren. Ik ben jullie dankbaar voor het in mijn bedrijf gestelde vertrouwen.
Enorm heb ik ervan genoten om voor jullie al het beste uit te zoeken en deze mooie camper samen te stellen. Ik weet zeker dat jullie veel camperplezier gaan beleven in deze luxe camper. Ik hoop jullie nog lang van dienst te zijn! Proost; op een grandioze samenwerking! Sjoerd.

 
Nieuwe Pilote G690LGA PDF Afdrukken E-mail

Beste camperliefhebbers.

We zijn voor onze eerste camper bij Sjoerd terechtgekomen,dat was een tweedehands Hymer en nu hebben we een nieuwe Pilote aangeschaft.

Deze hebben we natuurlijk ook bij Sjoerd gekocht. Dat komt ervan als je goede service geeft. Voor uitleg heeft Sjoerd ook alle tijd. Complimenten voor zijn geduld, precisiewerk en professionaliteit. Plus dat hij ook heel vriendelijk is en niets is hem teveel.

De enorm tevreden klanten,

Willem en Lies van Wieren.

Beste Willem en Lies, enorm veel geluk toegewenst met deze top-camper! Bedankt voor de fijne samenwerking en op naar de goede voortzetting van onze relatie!
Veel camperplezier gewenst.

Sjoerd Kapitein.

 
Op pad met de Reference 730 PDF Afdrukken E-mail

Beste Sjoerd,

Afgelopen twee weken mochten wij genieten van de luxe Pilote Reference 730 LGJR. Echt een aanrader voor iedereen die graag een luxe automaat camper wil huren.

Wat een luxe heeft deze camper aan boord. Wij hebben heerlijk genoten en mochten zelfs enkele dagen van de zon genieten. Leuk dat je dan meteen ziet dat er een flink zonnepaneel op de camper ligt. Deze voorziet dan meteen in stroom! De dagen dat het koud was ( rond de 4 - 6 graden) was het heerlijk vertoeven in de camper. De verwarming is perfect en naar mijn mening is deze camper goed geïsoleerd.Wij komen volgend jaar zeker weer bij je terug!

Succes met de Experience van volgende week.

Jan en Martha van Veen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4

"Vrijheid Campers" is exclusief dealer van "Pilote" kom de nieuwste modellen bekijken in onze showroom. Neemt u ook eens een kijkje naar ons ruime aanbod occassions. Camperverkoop aanbod.
Wilt u uw camper verkopen? Direct geld op de bank en geen gedoe met adverteren en kopers die aan de deur komen?
Neem nu contact met ons op en geef ons de informatie van uw camper. Wij bieden u een directe prijs waarna, bij akkoord, uw camper
na betaling wordt gevrijwaard en door ons wordt opgehaald. Neem nu contact met ons op door te bellen met 0527-240718 of door ons te mailen: klik hier
Alleen bij "Vrijheid Campers" huurt u snel en voordelig een camper. Een camper huren bij de Vrijheid "compleet en betrouwbaar" op pad met de Vrijheid. Kijk in ons ruime aanbod verhuurcampers en reserveer online. Camperverhuur
Vrijheid Campers is gespecialiseerd in het luxere kampeersegment. Naast de kwaliteitsmerken uit de Pilote groep vindt u bij ons een ruim aanbod van zeer jong gebruikte campers. Vrijheid Campers vind u in Flevoland, gelegen in het mooie Urk. Wij zijn gespecialiseerd in camperverhuur, camperverkoop en camperocassions. Boek vandaag nog een camper via onze website.